4-weekse reis met de familie van Sydney naar Brisbane

4-weekse reis met de familie van Sydney naar Brisbane | TravelEssence

Geniet met het hele gezin van de unieke locaties langs de Australische oostkust

Vindt u ook niet dat een accommodatie veel meer moet zijn dan een plek om te slapen? Dat het een plek moet zijn waar u zich thuis voelt, waar u tot rust komt en waar veel te beleven is. Zeker als u met kinderen reist is dit een fijne combinatie. Tijdens deze vierweekse reis door Australië blijft u daarom gerust een dag bij de cottage terwijl de kinderen hun handen uit de mouwen steken op de alpacaboerderij. Geniet u ‘s ochtends van het uitzicht op zee terwijl u samen ontbijt op het terras van uw strandhuis en wandelt u zo uw eigen boomhut uit om het Australische wildlife te spotten.

De gebieden tussen Sydney en Brisbane zijn perfecte bestemmingen om te ontspannen en te genieten van een welverdiende vakantie. In vier weken tijd rijdt u met een huurauto naar deze gebieden. Onderweg brengt u onder andere meerdere dagen door in het bruisende Sydney, waar u gaat snorkelen en zeilen. In Port Macquarie kunt u een koalaziekenhuis bezoeken en in Armidale onderneemt u activiteiten in de ongerepte natuur, zoals wandelen, vissen en mountainbiken. Na het historische Tenterfield en de mooie bergen van Glasshouse Mountains is het tijd voor wat avontuur in Noosa. U gaat hier kajakken over Noosa Everglades en op zoek naar bijzondere dieren. Maar ook leren surfen staat op de planning, waarbij met een beetje geluk dolfijnen met u mee zwemmen.

Samen te stellen naar uw wensen

De reis geldt als een voorbeeld en wordt aangepast naar uw individuele wensen. Bijvoorbeeld met meer of minder personen, andere accommodaties en activiteiten, extra locaties of een andere reisperiode. De gebieden tussen Sydney en Brisbane zijn het hele jaar door goed te bereizen. In de periode december en januari is wel het Australische hoogseizoen, wat hoge prijzen en veel drukte met zich meebrengt. Boek dus vroeg als u in deze periode wilt reizen.

12190 12681 Sydney To Brisbane Family 01

Travel route

Klein of groot, voor ieder kind, maar ook voor de ouders, geldt dat ze geen zin hebben om dagen in de auto te zitten. Het reistempo van deze reis door Australië is daarom rustig met twee tot vier nachten per locatie en korte reisafstanden. De reistijd tussen de locaties bedraagt namelijk tussen de één en vijf uur rijden. De reis begint in Sydney, waar u na vier nachten uw huurauto ophaalt. U maakt de rondreis in een SUV, zodat het hele gezin comfortabel in de auto zit en er genoeg ruimte is voor alle bagage. Van Sydney rijdt u naar de Blue Mountains, Port Macquarie, Armidale, Tenterfield, Tweed, Glasshouse Mountains en Noosa. Vlak bij Noosa ligt Rainbow Beach, waar u een 4WD ophaalt. Hiermee bezoekt u twee dagen lang het grootste zandeiland ter wereld: Fraser Island. Terug in Rainbow Beach ruilt u de 4WD weer in voor de SUV en verblijft u hier nog een nacht. Vervolgens reist u naar uw laatste bestemming. Vanuit Brisbane vliegt u namelijk weer terug naar huis.

Bij uw reissom inbegrepen:

 • Internationale vluchten in Economy Class
 • 21 dagen autohuur
 • 24 nachten in kleinschalige accommodaties
 • 2 tot 4 nachten per locatie
 • Snorkelen en wandelen bij Manly Beach
 • Zeilen door Sydney Harbour
 • Historische tour door Tenterfield
 • Kajakken over Noosa Everglades
 • Leren surfen in Noosa
 • Tweedaagse tour naar Fraser Island
 • Tijdens uw reis worden uw vluchten en gereden kilometers volledig CO2 gecompenseerd

Prijs vanaf € 4265,- p.p.
Afhankelijk van de vertrekdatum en beschikbaarheid.

Informatie aanvragen

Wij voorzien u graag van meer informatie en de verschillende reismogelijkheden in Australië en/of Nieuw Zeeland. Als u hieronder uw contactgegevens invult nemen wij dezelfde of de eerstvolgende werkdag contact met u op.

U kunt ons ook e-mailen of bellen op +31 30 272 5335

Ik ontvang graag meer informatie

Uw gegevens
Bestemming
Wanneer wilt u vertrekken?
Gezelschap
+
+
Opmerkingen

Bekijk ook