aus kangaroo at lucky bay
au bouncing kangaroo personal landing page family header
Kangaroo encounter fitzgerald bay
aus kangaroo cape hillsborough
Een op maat gemaakte vakantie voor solo reizigers

De ideale reisduur voor Australië

Reis in een ontspannen tempo door Australië en bekijk het land door de ogen van de lokale bevolking. We raden aan om op elke plaats minimaal twee tot drie nachten door te brengen. Hierdoor kunt u elke locatie echt leren kennen, in plaats van u langs alle hoogtepunten te haasten en uitgeput te raken.

Elke plek heeft zijn eigen charme en unieke kenmerken. Ontmoet de lokale bevolking en verken het land met hen. Neem cultuur en levensstijl van de Aussies in u op. Hoeveel tijd u precies nodig heeft voor uw reis door Australië? Dat is afhankelijk van uw wensen.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat bij u past

Verken Australië op een ontspannen reistempo. Drie tot vijf weken geeft u de mogelijkheid om twee of zelfs vijf nachten op elke locatie te verblijven. Zonder haast of tijdsdruk. Zo kunt u het land echt in u op nemen en kennis maken met de ‘no worries’ mentaliteit van de Australiërs.

Vanwege de grootte van Australië raden we aan om binnenlandse vluchten te nemen. Zo bespaart u tijd en kunt u nog meer genieten van de verschillende landschappen. Want in Australië staat u het ene moment in de Outback, en het andere moment in het regenwoud.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Wilt u de diversiteit van Australië ervaren? Dan is dit de perfecte reis voor u. Start uw reis in het kunstzinnige… lees meer

Ervaar de Great Ocean Road

4 weken van Sydney naar Adelaide

Verken de magische route tussen Sydney en Adelaide, de iconische Great Ocean Road. Bewonder de natuurlijke… lees meer

Bent u klaar voor een Aussie-avontuur in de Outback? Verken de ongerepte wildernis van het noorden. Rijd samen met… lees meer

Een roadtrip langs de oostkust van Australië

4 weken van Sydney naar Noosa

Ontdek de natuurlijke schatten van de Australische oostkust, zoals de Blue Mountains, Hunter Valley en Port… lees meer

"Als u van plan bent om naar Australië te gaan, houd dan in gedachten dat het een heel groot land is. Wel twee keer de grootte van Europa!"

Nicole, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.