Reizen door Australië

Reizen door Australië | TravelEssence

Australië is het land van de uitgestrekte Outback, bijzonder wildlife, ’s werelds grootste koraalrif en eeuwenoude regenwouden. Waar u het leven van de Aboriginals ontdekt en tegelijkertijd de moderne wereldsteden bezoekt. Een rondreis door Australië staat niet voor niets bij veel mensen bovenaan de bucketlist. Maar hoe haalt u het meeste uit uw reis? Graag voorzien we u van reistips voor de optimale vakantie in Australië.

Ga buiten de gebaande paden en ontmoet de locals

Wilt u de drukte van het massatoerisme tijdens uw reis door Australië vermijden? Bezoek de highlights dan met kleinschalige tours, ga op zoek naar de minder bekende plekken die minstens zo mooi zijn en verblijf bij unieke accommodaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandeling langs de rotstekeningen van de Aboriginals, een culinaire tour langs de favoriete plekken van de Melbournians of een wandeling door de bossen waar wilde koala’s rusten in de eucalyptusbomen? Met een huurauto rijdt u via de mooiste routes van de ene naar de andere locatie. U overnacht in gezellige accommodaties, waar u wordt verwelkomd door locals die u het land door hun ogen laat ervaren. Zo komt u tijdens uw rondreis door Australië op plekken waar u anders niet was gekomen.

Reizen door Australië? Een selectie uit ons aanbod

Australië is een enorm land, waardoor reisafstanden groot zijn. Ook de contrasten in het landschap, het klimaat en de mogelijkheden verschillen per regio. Het is daarom van belang om keuzes te maken voor de locaties die u wilt bezoeken tijdens uw vakantie in Australië. Graag voorzien wij u van advies en tips over een rondreis door dit prachtige land. Maak voor uw rondreis bijvoorbeeld gebruik van een huurauto, in combinatie met binnenlandse vluchten. Op die manier brengt u rust en variatie in uw reis. U verliest geen tijd door onnodig lang in de auto te zitten. Met een rustig reistempo komt u uitgerust op een nieuwe locatie aan en heeft u genoeg tijd om de omgeving te ontdekken. U verblijft immers in accommodaties die veel meer zijn dan alleen een plek om te slapen. Profiteer van onze lokale kennis en contacten en bespreek uw reiswensen met een van onze adviseurs. Zij doen u graag een voorstel voor uw ideale reis door Australië. Geheel naar uw wensen samengesteld.

Doe vast inspiratie op met de verhalen van TravelEssence reizigers.