Rob & Renée

Rob & Renée

We hebben een geweldige reis gehad! Alles klopte eraan. De informatie vooraf, de zorgvuldige planning die rekening hield met onze persoonlijke wensen, alle reserveringen en de excursies. We gingen goed voorbereid op pad en we hebben van a tot z genoten. Het weer was top, flora en fauna overweldigend, de excursies avontuurlijk, vriendelijke mensen overal, onverwachte ontmoetingen en leuke gesprekken. Van alle logeeradressen sprong die in Kettering bij Sue en Roger eruit. Wat zijn we daar in de watten gelegd. Niets was hen teveel om het ons naar de zin te maken. Bij alle B&B’s kregen we trouwens steeds goede tips en informatie.

Het enige dat niet gelukt is was het spotten van dolfijnen en pelsrobben met de snelle boten rond Bruny Island. Golven van wel 5 m hoog en muren van water benamen elk uitzicht, maar maakten het uitstapje wel weer heel spannend.

Het was een reis met louter hoogtepunten en één om nooit te vergeten. Het helpt dat we er dik 2000 foto’s van hebben gemaakt en een geschreven verslag. De komende maanden zullen we wel bezig zijn een selectie van al die mooie platen te maken. Dat gaat nog moeilijk worden. Met een glaasje Australische wijn erbij, leuke verrassing waarvoor hartelijk dank, zal het vast wel lukken. We zullen nog lang nagenieten, zeker weten.

We willen jullie heel erg bedanken voor de voortreffelijke organisatie. Onze neef in Tasmanië ziet ons graag terugkomen, dus wie weet melden we ons nog een keer in de nabije toekomst!

Met hartelijke groeten,
Rob en Renée