Rik & Corinne

Rik & Corinne

Samen met Laurens hebben we deze reis samengesteld. Tijdens ons gesprek had hij al heel snel door waar wij zin in hadden, wat wij wilden gaan zien en doen en waar we naar toe moesten gaan. De reis was dan ook binnen no-time uitgestippeld en door ons goedgekeurd. En het werd een waanzinnige reis! Een reis die we echt nooit gaan vergeten. 7 weken lang hebben we genoten van alles wat we tegenkwamen!

We begonnen rechts bovenin bij Cairns en het Daintree Forest, net voor de moesson periode op advies van TravelEssence, om daarna richting het zuiden te trekken waar het langzaam maar zeker zomer werd. Er stonden ons 17 geweldige locaties te wachten.

Variërend van gezellige Bed & Breakfasts tot leuke boutique hotels tot fantastische eco villa’s; bijna elke bestemming was 100% raak! We gingen van het ene hoogtepunt over naar het andere. We kunnen niet 1 bestemming aanwijzen die wij het leukste vonden. Elke bestemming had zijn eigen charme! De 3-daagse zeiltocht door de Whitsunday Islands, de 9 dagen in het prachtige Tasmanië, de rit over de Great Ocean Road, hiken in de Outback; allemaal geweldige ervaringen!

Australië zelf is een geweldige bestemming. De overweldigende natuur, de grote hoeveelheden ruimte, de prachtige stranden, de geweldige wijnen, de leuke dieren en de super relaxte Australiërs zelf natuurlijk! “No worries mate!” We hebben ons nog nooit zo gastvrij gevoeld in een land als in Australië!

Wij gaan zeker nog een keer terug. Het land is zo groot en zo mooi dat je het niet in 7 weken gezien kunt hebben. Als we terug gaan, dan gaan we zeker weer via TravelEssence boeken. Jullie denken zo goed mee en weten ons nu voor de 2e keer (1e keer was reis door Nieuw-Zeeland) een perfect op maat gemaakte reis voor te schotelen. Daarvoor willen wij jullie bij deze bedanken!