Michael en Naima

Michael en Naima

Na ruim vier weken in Australië is het wel weer even wennen in herfstachtig Nederland. Maar we hebben een prachtige reis achter de rug met tal van mooie herinneringen. Onze reis was geheel op onze wensen afgestemd. We hebben veel gedaan en gezien maar toch op een relaxt tempo. Het is immers toch vakantie. :-)

De accommodaties waarin we verbleven hebben onze reis een extra dimensie gegeven: we zijn telkens warm ontvangen en overladen met tips van de hosts. Elke accomodatie was weer bijzonder: van een echte Australische farm naar een tree top house en ga zo maar door.

Het is moeilijk kiezen wanneer we de highlights willen benoemen, maar we gaan het toch proberen. De georganiseerde Wayoutback tour in de red centre was leuk en authentiek. Met name het slapen onder de sterrenhemel in swags was bijzonder. De helikoptervlucht over de 12 Apostelen was adembenemend, de springende walvissen in Sydney spectaculair en de koala's nabij Cape Otway ontzettend schattig.

De meerwaarde van Travelessence is ons meer dan duidelijk geworden gedurende de reis. We zijn op plekken geweest waar we zelf niet op hadden gekomen.
Dank voor het meedenken en de goede zorgen!

Groet, Michael en Naima