Johan en Ernesta Schutte

Johan en Ernesta Schutte

De safari’s met Intrepid waren helemaal top! We hebben genoten van al die mooie natuur gezien vanuit zo’n stoere 4WD-bus met alles erop en eraan. De permanent camps waren ook prima (lekker gedouched en geslapen in ons tentje). Echt hele leuke mensen ontmoet uit allerlei landen van Japanners tot mensen van IJsland (en dat kletst dan met handen en voeten met elkaar…geweldige sfeer). Vooral ook het helpen hout sprokkelen voor het kampvuur, eten voorbereiden en (zelfs) afwassen geeft dat je je echt een soort avonturier voelt in de Outback!

De overgang naar de B&B’s voelde na het kamperen helemaal super de luxe! Ons eerste huisje was “”The Nest” in de Adelaide Hills. Die mensen weten precies hoe je een vakantieganger moet verwennen! Allemaal lekkere dingetjes om te eten en te drinken, fles wijn, toastjes met camembert en een loungemuziekje op de achtergrond bij binnenkomst en dan dat uitzicht, we wilden er niet meer weg!!! Gelukkig hadden alle B&B’s die volgden “iets” bijzonders waardoor je niet meer weg wilde! Wat ze allemaal gemeen hadden was de prachtige locatie, de aardige ontvangst en altijd dieren te spotten. (bijzondere vogels, wallabies, herten, etc.)

Nog nooit zo’n afwisselende vakantie gehad! Lekker vrij om te doen en laten wat je wilt. Door de binnenlandse vluchten veel van Australië kunnen zien. Volgens ons veel leuker dan rijden met een camper want dan zie je maar 1 klein stukje van dit enorm grote afwisselende land.

Nogmaals bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis! We zullen jullie reisbureau zeker aanbevelen!

Groeten Johan & Ernesta, Hardenberg