Iris & Peter

Reiservaring Australië | Iris & Peter | TravelEssence

We hebben een prachtige en onvergetelijke reis gemaakt. In december en januari waren we in Zuid-Australië en we sloten af met een paar dagen in Hong Kong.

In Sydney genoten we van een guided fietstour, snorkelen, musea en het verkennen van de stad. In Tasmanië was de natuur overweldigend. Van verlaten stranden, woeste bossen tot bergmeren. Tussen Melbourne en Adelaide zagen we prachtige afwisselende natuur.

  • Iris in Australië
    Iris in Australië
  • Peter in Australië
    Peter in Australië

We hebben de ruimte ervaren, zoals die in Australië kan zijn: 100 kilometer rijden en twee auto’s tegenkomen. We reden met de auto maximaal vijf uur naar de volgende bestemming. Heerlijk om dan nog onze nieuwe locatie te verkennen. Na een dag of drie was het altijd jammer om weer te vertrekken, maar ook altijd weer super om naar de volgende mooie plek te reizen.

TravelEssence Reiservaring Australië van Iris en Peter

De accomodaties waren fantastisch. De een nog mooier dan de ander, van vintage tot super eco en modern. Verrukkelijke ontbijtjes, geserveerd of in de koelkast gezet. De omgeving van de accomodaties waren soms zo mooi, dat we niet eens meer op pad hoefden te gaan. Een reis om nooit te vergeten.