Hens, Angelique, Cas & Maud

Hens, Angelique, Cas & Maud

Afgelopen zomer (2015) hebben wij een geweldige reis door Australië gemaakt. Om de beschikbare tijd (drie en een halve week) zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken zijn we in zee gegaan met TravelEssence.

Er is goed geluisterd naar onze wensen en op basis hiervan is een mooie reis samengesteld: Sydney, de Great Ocean Road, de Grampians, Yarra Valley, Melbourne en South Mission Beach. Het was ideaal dat alle vluchten, de huurauto’s en alle accommodaties door TravelEssence waren geregeld! Vooraf kregen we alle informatie in een map, inclusief routebeschrijvingen en “things to do”. Ook had TravelEssence voor ons alvast een aantal excursies geboekt.

Onze reis begon meteen goed met een zonovergoten “guided bike tour” door Sydney, maar ook de zeiltocht naar het Great Barrier Reef en de voettocht door het regenwoud onder leiding van een Aboriginal, waren hoogtepunten van de reis.

We hebben genoten van de prachtige locaties waar we verbleven: luxe in een schitterende omgeving. De koala’s en de kangoeroe’s maakten de reis compleet.