Familie Plukker

Familie Plukker

Afgelopen zomer hebben wij, met onze twee meiden van 9 en 12, vijf weken door Australië gereisd. We hadden met zijn tweeën al heel wat van de wereld gezien, maar zo'n reis met kinderen is toch heel wat anders.

Na een uitgebreid gesprek met een van de reisadviseurs van TravelEssence, waarbij ook de kinderen uitgebreid aan bod kwamen, wachtten we in spanning af. De reis die hij uiteindelijk voor ons samenstelde, leek ons alle vier meteen geweldig. Toen moesten we nog een half jaar wachten...

De reis heeft werkelijk waar onze stoutste verwachtingen overtroffen. We vielen van de ene verbazing in de andere. Van een weekje in het fantastische Sydney naar kamperen in de Outback, van een safari cabin tussen de wallabies naar een tropenhutje met vliegende honden boven je dak. Aboriginals die je met hart en ziel vertellen over de geheimen van hun land, tot je enkels in de mangrove-blubber of een dag met een zeilboot het Great Barrier Reef op, het hield maar niet op.

Elke nieuwe locatie was weer bijzonder. De afwisseling van stad, natuur, toeristische plekken en afgelegen gebieden maakte dat we telkens weer aan een nieuwe mini-vakantie begonnen. Ook de voor ons geboekte trips waren iedere keer weer verrassend. Alles kleinschalig, met oog voor detail en zonder hordes andere toeristen.

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd en, zoals gezegd, de opbouw van de reis was echt heel goed doordacht. We hebben vijf weken lang, van de eerste tot de laatste dag, enorm genoten. TravelEssence, ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!