Edwin & Dineke

Edwin & Dineke

Wij hebben een topvakantie gehad in januari en februari 2015. Wij hadden het advies van TravelEssence gekregen om niet teveel tijd aan alleen maar reizen te spenderen, en dat was een zeer goed advies. Hierdoor hebben wij heerlijk kunnen genieten en alles was piekfijn geregeld.

We hebben een city trip Sydney gedaan (van circa vier dagen), wat ontzettend leuk was, maar het had van ons nog zeker een tot drie dagen langer mogen zijn. Daarna zijn we doorgevlogen naar Tasmanië, waar we een rondreis hebben gemaakt van een kleine twee weken. Dat was echt super. Als je van ruige natuur, rust, ruimte en van mooie wegen houdt, is dit een absolute must!

Daarna zijn we doorgevlogen naar Melbourne voor een korte city trip van twee dagen, gevold door een road trip van ruim een week met ieder onze eigen motor. We hebben onder andere de Great Ocean Road gereden en zijn via The Grampians weer terug naar Melbourne gegaan om daar nog een paar dagen bij te komen.

Wat deze vakantie extra bijzonder maakte was het huwelijksaanzoek bovenop de Harbour Bridge in Sydney. De organisatie van BridgeClimb heeft fantastisch meegewerkt en alles helemaal top geregeld. Al met al een onvergetelijke ervaring.