Stel zelf uw reis samen

Reis samenstellen naar Australië

Op onze website heeft u misschien al voorbeelden van reizen naar Australië bekeken. Kleinschalige accommodaties, een rustig reistempo en natuur- en cultuuractiviteiten ver weg van de massa staan hierbij centraal. Voorbeeldreizen zijn er om u een idee te geven over de mogelijkheden wanneer u met ons naar Australië reist en wat u kunt verwachten. Al deze reizen kunnen geheel aangepast worden naar uw wensen. Denk hierbij aan andere accommodaties en/of activiteiten, een andere huurauto, langere of kortere reistijd, meer of juist minder locaties of andere vluchten. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw reis van begin tot eind naar uw eigen wensen in te vullen.

Het spreekt voor zich dat we graag tevreden klanten hebben. Doordat wij zelf regelmatig naar Australië en Nieuw-Zeeland gaan, er zelf vandaan komen of er uitgebreid hebben gereisd, hebben wij veel lokale kennis in huis. Kennis die we graag met u delen en die een belangrijke rol speelt in het samenstellen van uw ideale rondreis door Australië. Naast onze kennis, is er ook de kennis van onze lokale hosts. Zij vertellen u graag meer over de omgeving waar u verblijft en waar u plekken ontdekt die u zelf nooit had gevonden.

Bij TravelEssence is geen enkele Australië reis hetzelfde. Samen met u stippelen wij een reis voor u uit, waarbij uw wensen centraal staan. Bespreek al uw reiswensen met een van onze adviseurs, bij u thuis of op ons kantoor.

Wilt u meer weten over hoe uw unieke reis naar Australië ontstaat? Bekijk het hier!