Auz gawler ranges tour solo active 4
Auz gawler ranges tour solo active 1
Auz gawler ranges tour solo active 3
Auz gawler ranges tour solo active 2

Een driedaags outback avontuur

Verken de Australische outback tijdens deze driedaagse tour. Spot koala’s, kangoeroes, emoes en diverse vogelsoorten. Er is een mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen in het wild en om een zeehondenkolonie te bezoeken.

Spot wildlife en bewonder samen de zonsondergang

De tour vertrekt om 08:45 uur van Port Lincoln. Na een stop bij een koala-kolonie komt u aan in Kangaluna Camp, een kamp gelegen midden in het regenwoud waar u de komende twee nachten zult doorbrengen.

In de middag maakt u een safari waarbij u kennis maakt met drie soorten kangoeroes, emoes en verschillende vogelsoorten. Aan het eind van de dag, onder het genot van een drankje, bekijkt u met de andere gasten de zonsondergang boven de Organ Pipe Rocks.

De volgende ochtend rijdt u naar Lake Gairdner, een meer dat door een grote hoeveelheid zout in het water lijkt op een arctisch landschap. De ligging is midden in de rode heuvels wat deze plek extra bijzonder maakt.

Zwem met dolfijnen

De derde dag maakt u een tocht met een boot van Baird Bay naar een lagune waar dolfijnen vlakbij de boot komen zwemmen. U vaart naar een ondiep gedeelte waar u de kans krijgt om met deze bijzondere dieren te zwemmen. Voordat u weer terugvaart wordt er nog een stop gemaakt bij een zeeleeuwen kolonie.

Meer actieve activiteiten

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.