Au mornington peninsula dolphin swim underwater solo see and do active
Au mornington peninsula dolphin seal solo see and do active
Au mornington peninsula dolphin swim solo see and do active

Zwem met wilde dolfijnen in Port Phillip Bay

In Port Phillip Bay, op het schiereiland Mornington, leven hele groepen speelse dolfijnen. Hiervan is de tuimelaar de meest voorkomende soort. U krijgt de unieke kans om deze brutale zeedieren beter te leren kennen. Als u liever niet zwemt, kunt u de dolfijnen op de boot observeren. Dit wordt genieten!

Dolfijn experts

Deze speciale middag wordt verzorgd door een familiebedrijf dat bestaat sinds 1986. Daarmee zijn zij de eerste organisatie in het gebied die het zwemmen met dolfijnen aanbiedt. De familie bestaat uit dolfijn experts die zich focussen op het beschermen van deze vriendelijke dieren. Tijdens de tour mag u alleen met kleine groepjes het water in.

De tour vertrekt, onder begeleiding van een ervaren gids, vanaf Sorrento Pier. Eenmaal in de baai aangekomen, kunt u de speelse dieren van dichtbij te bewonderen. Wilt u liever niet zwemmen, dan kunt u de dieren bekijken vanaf de boot.

Meer actieve activiteiten

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.