Auz lizard island resort 2 partner luxury
Auz lizard island resort 1 partner luxury
Auz lizard island resort 3 partner luxury
Auz lizard island resort 4 partner luxury

Resort in het Great Barrier Reef

U verblijft in het meest noordelijke en luxe eiland resort van Australië. Het ligt totaal geïsoleerd van de bewoonde wereld en is alleen bereikbaar per helikopter. De helikopter tocht over het Great Barrier Reef is al een onvergetelijke ervaring op zich. Maar een verblijf op dit tropisch eiland zal dat zelfs nog overtreffen.

Harmonie

Bewonder het glinsterende turquoise water en meer dan 1000 hectare aan nationaal park. De lodge straalt ontspannen luxe uit en is gebouwd in harmonie met de omgeving.

Dit intieme eiland resort biedt plaats aan maximaal dertig gasten. Hierdoor ervaart u persoonlijke service en tegelijkertijd complete privacy in een tropisch paradijs. Geniet van de romantische sfeer en elkaars gezelschap.

U kunt hier snorkelen, kajakken, vissen of simpelweg genieten van het niets doen. Er is ook een mogelijkheid om te gaan duiken met een duikleraar.

Diners en vergezichten van wereldklasse

Het restaurant is een walhalla voor fijnproevers en werd in 2019 door de Australian Food Guide bekroond met de Chef's Hat. Uw suite heeft een slaapkamer, een woonkamer, een badkamer en een balkon. Vanaf uw balkon heeft u een onvergetelijk uitzicht over het Great Barrier Reef.

Meer luxe accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.