Routes door Australië

Roadtrip door Australië | Ontdek de routes | TravelEssence

Een roadtrip door Australië is een goede manier om de diversiteit van het land te ervaren. Rij van tropische stranden en regenwouden in het noorden, via de rode uitgestrekte rotswoestijnen in het hart van het land, langs de wijngaarden van het zuiden tot levendige steden zoals Sydney en Melbourne. Hier vindt u de mooiste routes!

Heel Australië in één vakantie doorkruisen is vrijwel onmogelijk vanwege de lange afstanden tussen de verschillende delen en steden van het land. Voor wie geen zes maanden vakantie neemt, betekent dat keuzes moet maken. Dit is afhankelijk van de tijd dat u heeft en wat u graag wilt zien.

Kies een van de diverse autoroutes door Australië

Zo kunt u de bekende Great Ocean Road rijden vanuit Melbourne, waarbij u langs mooie kustplaatsen, stranden, rotsformaties zoals de Twelve Apostles en ruige kliffen komt. Voor een wildernis ervaring bent u in de Outback aan het juiste adres. Met een 4WD rijdt u over onverharde wegen en door eindeloze vlaktes tussen Adelaide en Darwin. Een ervaring die u niet snel vergeet.

Samen met u stippelen wij een route uit die aansluit op uw wensen en u de kans biedt om op een rustig reistempo van Australië te genieten. Rijden in Australië moeilijk? Niet wanneer u deze verkeersregels in acht neemt. Hieronder hebben wij een aantal bijzondere routes en tracks door Australië voor auto of camper car verzameld.