Au darwin litchfield national park waterfall solo see and do easy going
Au darwin litchfield national park culture local guide solo see and do easy going
Maak kennis met de inheemse cultuur van Australië

Litchfield National Park

Neem een duik in het heldere water bij de watervallen van het Litchfield National Park en maak kennis met de inheemse cultuur van Australië. Dit nationale park ligt ten zuiden van de stad Darwin in Northern Territory en is vooral bekend vanwege de imposante watervallen, omgeven door regenwoud.

De Aboriginal-cultuur

Litchfield National Park ligt tussen de Finniss en Daly Rivers, het traditionele land van onder andere de Marrathiel, Marranunggu, Werat, Warray en Koongurrukun volkeren. Litchfield heeft een rijke Aboriginal-cultuur. Laat u door een Aboriginal-gids langs tal van hoogtepunten voeren tijdens een wandeling of boottocht. Onderweg krijgt u uitleg over de nauwe band tussen de Aboriginals en het ruige landschap. U ziet tal van reusachtige termietenheuvels en maakt kennis met de oude Bamboo Creek-tinmijn.

Ontdek Litchfield National Park
Neem een verfrissende duik in het water midden in de natuur

Voor de natuurliefhebber

Litchfield National Park staat bekend om zijn iconische watervallen: Wangi, Florence en Tolmer, en zijn heldere, natuurlijke zwembaden zonder krokodillen. Maar er is zoveel meer. Prachtig, gemakkelijk toegankelijk stenen land, weidse uitzichten over uitgestrekte laaglanden en mooie autoritten en wandelingen door een grote verscheidenheid aan habitat- en vegetatietypes. Litchfield National Park is een inspirerende plek voor natuurliefhebbers.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.