Reizen door Australië met vrienden

Groepsreis Australië met vrienden of familie | TravelEssence

Ruime en bijzondere accommodaties. Relaxed reistempo. Gezellig met elkaar.

Met vrienden een Australische droomreis maken? Australië is een van de beste vakantiebestemmingen ter wereld voor een roadtrip. Neem de tijd om te genieten van het onderweg zijn en al het moois in u op te nemen. Kijk onderweg uit over de oceaan, waar in de verte dolfijnen opspringen uit het water, neem een omweg om een wandeling langs watervallen in het regenwoud te maken. Ga op ontdekkingstocht met Aboriginals en leer over hun eeuwenoude cultuur en gebruiken. En kom aan het eind van de dag tot rust in uw accommodatie, omgeven door natuur, uitkijkend over zee of omringd door bergen. Raak met onze voorbeeldreizen vast geïnspireerd voor een rondreis door Australië met vrienden of familie.

“Met TravelEssence weet je zeker dat je op de juiste 'insiders'-stekjes terechtkomt en dat alles tiptop geregeld is” - lees het reisverslag van Monique en Jeannette

Samen met vrienden naar Australië? Volledig naar uw wensen samengesteld

Van een fietstocht door Sydney tot een wijnproeverij in Mornington Peninsula. Een bezoek van kangoeroes terwijl u op de veranda van uw cottage zit, een verblijf in een vakantiehuis op loopafstand van witte zandstranden of wakker worden in een boomhut midden in het regenwoud. Een roadtrip langs de oostkust of een helikoptervlucht boven het Great Barrier Reef. Laten we ook de rode rotsformaties van de Outback en de kunst van de Aboriginals niet vergeten. Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden. Neem gerust contact op met een van onze reisadviseurs om al uw wensen te bespreken. Met onze lokale kennis en uw wensen stellen we uw persoonlijke rondreis door Australië voor u samen. Van vluchten en autohuur tot accommodaties en activiteiten. Een reis die u de vele contrasten van Australië laat zien en een ervaring die u nog lang bij zal blijven.

Voorbeelden en inspiratie