Aus magnetic island sailing beach family see and do active
Aus magnetic island sailing people family see and do active
Aus magnetic island sailing view family see and do active
Aus magnetic island sailing snorkeling family see and do active

Zeil naar een tropisch eiland

Magnetic is een prachtig eiland voor de kust van Queensland, op zo’n veertig minuten varen vanaf Townsville. Dit prachtige eiland staat op de Werelderfgoedlijst en met meer dan 24 kilometer aan wandelpaden is het een waar wandelparadijs. Daarbij liggen er meerdere scheepswrakken en zijn er allerlei voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog terug te vinden.

Geniet op een zeiljacht

Ervaar de zeeën rondom Magnetic Island op een zeiljacht van 18 meter lang. De boot wordt door uw gidsen Lisa, Stu en hun zoon Fletcher bewoond, maar ook gebruikt voor leuke kleinschalige zeil tours. Het in North Queensland gebouwde schip noemen zij dan ook hun thuis. Met de kennis die deze familie over de regio heeft, zult u onderweg zeker veel hierover te weten komen.

Koraalrif

Bewonder de 23 stranden, kleurrijke koraalrif en eindeloze uitzichten over de oceaan. Tijdens uw boottour is het mogelijk om te snorkelen, kajakken of stand-up peddelen. Daarbij bezoekt andere plekken voor de kust, zoals Rattlesnake Island en Five Bay Beach. Uiteraard kunt u ook ontspannen en gewoon met het hele gezin de blauwe luchten aan u voorbij laten trekken.

Barbecue

Geniet tijdens het uitvaren van een kopje koffie of thee en vers fruit. De lunch bestaat uit een gevarieerde barbecue, met onder meer verse vis, kip- en rundvlees spiesjes en diverse salades, zoals een Aussie-stijl aardappelsalade.

Meer actieve activiteiten

Australië met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.