Auz bicheno penguin tour 3 family easy going
Auz bicheno penguin tour 2 family easy going
Auz bicheno penguin tour 1 family easy going

Maak kennis met de blauwe pinguïns van Bicheno

Ontdek het ongerepte kustlandschap van Bicheno. Een badplaatsje aan de oostkust van Tasmanië, 185 kilometer ten noordoosten van Hobart. Kijk met uw gezin hoe de populatie van blauwe pinguïns terugkeert na een dagje vissen op zee. Het is een waar spektakel van de natuur om ze op het strand naar hun hol te zien waggelen. Erg leuk ook voor de kinderen.

Een pinguïn tour is de beste manier om pinguïns van dichtbij te zien zonder ze te storen of uzelf in gevaar te brengen. De pinguïns zijn gewend aan deze specifieke rondleiding en gebruikte verlichting. Harde geluiden en camera flitsen zullen ze echter afschrikken.

De tour gaat rond zonsondergang van start en zal ongeveer een uur duren. U verzamelt op het hoofdkantoor van de tourorganisatie, waar u kennismaakt met uw gids. Vervolgens wordt u naar een privéterrein gebracht dat niet toegankelijk is voor het publiek. Hier kunt u de pinguïns in hun natuurlijke omgeving bewonderen. Uw ervaren gids vertelt u intussen alles over deze bijzondere dieren en hun levensstijl.

Meer easy going activiteiten

Australië met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.