Auz wilsons promontory day tour 1 family easy going
Auz wilsons promontory day tour 2 family easy going
Auz wilsons promontory day tour 1 family easy going
Auz wilsons promontory day tour 2 family easy going
Ontdek een magisch paradijs vol stranden en grote bossen

Wilsons Promontory

Wilsons Promontory National Park is een van grootste wilde kustgebieden in de staat Victoria en staat ook wel bekend als The Prom. U vindt hier maar liefst vijftigduizend hectare natuur met vele wandelpaden om dit gebied te ontdekken. Onderweg zult u zien dat hier veel wildlife leeft, waaronder wombats, emoes, kangoeroes en papegaaien. U wordt omringd door rivieren, granieten bergtoppen en groene bos valleien.

Stranden en rivieren

Wilsons Promontory veel verlaten strandjes en grillige rotsformaties. Een van de bekendste stranden is Squeaky Beach. Als u hier loopt, lijkt het net alsof u op piepschuim loopt. Door het park loopt de Tidal River. Deze rivier neemt bijzondere kleuren aan dankzij het grote aantal theebomen die in de omgeving staan. De ondiepere gebieden kleuren geel terwijl de diepere gebieden over een bijzonder donkerpaarse tot zwarte kleur beschikken. De wateren rondom de kust zijn beschermd als nationaal marine park.

Wandel over schitterende witte zandstranden
Gorgeous kangaroo | Australia wildlife
Kom tot rust en geniet van de kangoeroes die u hier en daar tegenkomt
© TravelEssence

Ontdek de omgeving

Beklim de granieten toppen van Mount Bishop of Mount Oberon voor een panoramisch uitzicht, of geniet van een nachtelijke wandeling in The Prom. In het noorden is een afgelegen en ruige wildernis om te verkennen, terwijl het zuiden de thuisbasis is van het historische Wilsons Promontory Lightstation en Sealers Cove.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.